Uitnodiging info avond Marianum

 

Aan de ouder(s)/verzorger(s) van de leerlingen uit groep 8

Lichtenvoorde/Groenlo, 24 oktober 2017 Betreft: uitnodiging informatieavond Marianum Geachte ouder(s)/verzorger(s), Aan het einde van dit schooljaar zal uw zoon of dochter de basisschool afsluiten en overstappen naar het voortgezet onderwijs. Dit is voor zowel het kind als de ouder een spannende én een belangrijke gebeurtenis. Speciaal voor u organiseren wij in de maand november informatieavonden, waarbij u van informatie wordt voorzien die u moet weten om de overstap naar het voortgezet onderwijs zo ontspannend mogelijk te maken. Tevens geven wij u dan relevante informatie over Marianum (zie bijlage).

Wij organiseren twee informatieavonden, één in Lichtenvoorde en één in Groenlo. U kunt zelf een keuze maken op welke avond u aanwezig wilt zijn.

→             Op dinsdag 7 november bent u van harte welkom in de aula van de bovenbouw op

onze vestiging in Lichtenvoorde, Dr. Ariënsstraat 1;

→             Op maandag 13 november ontvangen wij u graag in onze aula in Groenlo, Deken Hooijmansingel 1.

Alle bijeenkomsten starten om 19.30 uur, met een inloop vanaf 19.15 uur. (De inhoud van beide avonden is identiek; voor het proeven van de sfeer bent u van harte welkom tijdens onze open dag: op maandag 22 januari 2018 zijn beide locaties voor u opengesteld. Dan zijn ook toekomstige leerlingen van harte welkom).

We willen graag een goede gastheer zijn en voor voldoende zitplaatsen en koffie/thee zorgdragen. Daarom willen wij u vragen om u via onderstaande link bij ons aan te melden: http://www.formdesk.com/marianum/informatieavond_groep_8 (let u bij het overnemen van de link om de underscores (_)!)

Wij hopen u te mogen begroeten op één van onze informatieavonden. Met hartelijke groeten, Lieveke Brücker en Javier Castilla Martin (conrectoren onderbouw)

 

BIJLAGE BIJ UITNODIGING INFORMATIEAVONDEN GROEP 8

 

Op beide informatieavonden geven wij u in rondes meer informatie over onderstaande onderwerpen. Er zijn 3 rondes van elk 25 minuten. U hoeft zich van te voren niet aan te melden voor een informatieronde. De organisatie van de avond wordt na het welkomstwoord apart toegelicht en aan het einde van de avond is er gelegenheid tot het stellen van de vragen die nog niet beantwoord zijn.

 

  • Onderwijskundige inrichting en organisatie havo/vwo             Een dag uit het leven van onze havo-vwo leerlingen.

 

    1. Onderwijskundige inrichting en organisatie vmbo    Een dag uit het leven van onze vmbo leerlingen.

  • Ondersteuning op Marianum                         Als je een extra hand nodig hebt?

  • Hoogbegaafdheid en Marianum Leren de baas!
  • Formatief leren en opbrengsten Van cijfers naar groei en hoe doet Marianum het dan?
  • Loopbaanoriënterende begeleiding Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?
  • Persoonsvorming & buitenschools leren op Marianum Marianum meer dan onderwijs alleen!
  • Gymnasium op Marianum Een dag uit het leven van een gymnasiast.
  • Mentoraat De mentor vertelt…

 

               

Terug

Vicariestraat 2

7137 MN Lievelde

0544-372635

info@nullantoniuslievelde.nl