Carnaval op school

Carnaval op school

Vrijdag 22 februari 2019

Carnaval op school

Op vrijdag 1 maart 2019 vieren we Carnaval met de kinderen van onze school. We verwachten alle kinderen ’s morgens om half 9 verkleed op school. Wilt u de kinderen geen pistolen, pijl & bogen, spuitbussen e.d. meegeven? Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd; de kinderen hoeven dus geen eten en drinken mee te brengen.

Voor de ochtendpauze verzorgen de leerkrachten in hun eigen klas een feestelijk programma. Vanaf 10.15u gaat Antonius Got Talent van start, de kinderen presenteren aan elkaar en aan een delegatie van De Nölepeters en De Jonge Nölepeters hun talenten. Wie gaat er met de prijs vandoor? Uit iedere combinatiegroep wordt de beste of leukste act gekozen en als klap op de vuurpijl zal ook door de mini Nölepeters een extra act worden uitgezocht. De 5 acts die gewonnen hebben mogen op zondagmiddag nog een keer optreden tijdens de mini Carnaval. De 2 beste acts gaan daarna door naar de dinsdagavond en mogen optreden tijdens het Carnavalsfeest.

Wederom is dit jaar de onthulling van het jonge prinsenpaar een onderdeel van het programma op school. Daarnaast zal ook dit jaar weer gelet worden op de meest originele carnavalsoutfits.

Tegen 12.15u luiden wij met een polonaise de vakantie in, alle ouders kunnen op het grote Timptoniusplein komen kijken. Ook de peuters en kleuters worden voor één keer aan deze kant opgehaald!

Team basisschool Antonius


Terug

Vicariestraat 2

7137 MN Lievelde

0544-372635

antoniuslievelde@nullparaatscholen.nl